Svaštara

Stiže retrogradni Merkur u Djevici, ova četiri znaka će ga najviše osjetiti!

Retrogradni Merkur u Djevici najviše će utjecati na četiri znaka Zodijaka.

Horoskop - Shutterstock

Retrogradni Merkur u Djevici uvodi prilično jedinstvenu dinamiku koja može utjecati na ljude drugačije na temelju njihovih horoskopskih znakova. Iako svi doživljavaju utjecaje retrogradnog Merkura u određenoj mjeri, određeni znakovi su podložniji njegovim energijama tijekom ove faze, piše Atma.hr.

Ova četiri znaka najviše će osjetiti njegov utjecaj.
Blizanci

Blizanci, kao zračni znak, poznati su po svojim komunikativnim sposobnostima i brzom razmišljanju. Međutim, tijekom retrogradnog Merkura u Djevici, Blizanci bi se mogli suočiti s izazovima u komunikaciji.

Oni mogu doživjeti neslaganja, imati problema s jasnim artikuliranjem stvari, čak bi se mogli suočiti s tehnološkim kvarovima.

Zbog toga je ključno za Blizance da paze na svoje riječi i još jednom provjere sve informacije prije nego što ih proslijede kako bi izbjegli potencijalna pogrešna tumačenja.
Djevica

Pošto je Merkur retrogradan u njihovom vlastitom znaku, Djevice mogu biti duboko pogođene. Njihova izbirljiva priroda može postati naglašena, što rezultira pretjeranim i samokritičnim razmišljanjem.

Ovaj period može zahtijevati od Djevica da preispitaju svoje ciljeve, odnose i opći životni pravac.

Za njih je od vitalnog značaja da se bave brigom o sebi, budu ljubazni prema sebi i traže podršku od svojih najmilijih tijekom ove introspektivne faze.
Strijelac

Strijelac, vatreni znak poznat po svojoj slobodoumnoj, poduzetnoj prirodi, osjeća efekte retrogradnog Merkura u Djevici koji se ogledaju u njegovom osjećaju za pravac i planiranje.

Strijelcima se mogu događati kašnjenja u putovanju ili smetnje, mogu se suočiti s problemima s papirologijom ili vizama i bore se da organiziraju svoje dnevne obaveze.
Ribe

Ribe su sklone da budu pronicljive i podložne emocijama. Dok je Merkur retrogradan u Djevici, vjerojatno će iskusiti pojačane emocije i veću osjetljivost.

To može rezultirati neskladom u njihovim odnosima i jasnom potrebom za komunikacijom.

Za Ribe je od vitalnog značaja da se upuste u praksu brige o sebi, uspostave zdrave granice i efikasno saopće svoje potrebe za očuvanjem harmonije tijekom ove, vjerojatno burne, faze. prenosj n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh