Svaštara

KAKAV NOS, TAKAV PONOS / Ovisi li veličina penisa o nosu: Naučnici dali odgovor na vječito pitanje, muškarci možete odahnuti

Muškarci, stižu dobre vijesti! Otkriveno je ima li veličina nosa povezanost s dužinom muškog spolnog organa

Obično se u narodu kaže “Kakav nos, takav ponos”, aludirajući na obdarenost muškaraca, točnije, na veličinu muškog spolnog organa. Ali je li to zaista tako i diktira li veličina nosa i veličinu penisa?

Veličina nosa i ponosa
Najnovije istraživanje iz Južne Koreje pokazuje da je to istina. Znanstvenici smatraju da bi razlog toga mogao biti što su određeni muškarci bili izloženi većoj razini testosterona dok su se razvijali u majčinoj maternici.

Upravo testosteron igra važnu ulogu u formiranju nosa i genitalija kod beba. Južnokorejska studija otkrila je da muškarci s nosom dugim 4,5 cm imaju prosječan spolni organ bez erekcije od 10 cm, ali oni čiji je nos bio veći od 5,5 cm hvalili su se prosječnom veličinom od 13,4 cm.

Također, istraživač dr. Sung Hong rekao je da je veličina nosa važan pokazatelj veličine muškog spolnog organa, prenosi net.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh