Svaštara

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA PAKLENO LJETO U SVAKOM SMISLU: Kad vidite šta vam dolazi, poželjećete da prespavate do jeseni

Na pragu smo još jednog vrućeg ljeta koje mnogima donosi velike promjene. Nekima će teći med i mlijeko, te će se ovog ljeta ludo zaljubiti, pa čak i početi da planiraju svadbu, dok će drugima dolaziti peh za pehom.

vetplus.com

Astrolozi tvrde da će ova tri znaka imati najmanje sreće ovog ljeta i da bi trebalo dobro da se pripaze, jer ih čeka zaista težak period.

Ovan

Ovnovi će početkom jimati kratkotrajan uzlet, te će im se na prvu učiniti da im sve ide taman kako treba, ali nemojte se uljuljkati u osjećaj sigurnosti jer će se sve preokrenuti već početkom jula. U prvoj polovini mjeseca nećete znati šta vas je snašlo, a nastaviće se u sličnom tonu do samog kraja ljeta.

Sve će početi s problemima na radnom mjestu gdje će zbog vaše greške doći do povećane količine posla za sve što se vašim kolegama neće ni najmanje svidjeti, pa biste mogli da se nađete u nemilosti i onih koji su vam do sad pokazivali naklonost. Ispravljanje greške iziskivaće puno truda i veću količinu prekovremenih sati.

Vaša voljena osoba neće biti zadovoljna što se zbog povećanog obima posla našla izvan vašeg fokusa, te su moguće svađe pa čak i raskidi. Ako niste u vezi, to se u ovom periodu neće promijeniti jer jednostavno nećete imati vremena ni mentalne snage za izlaske i druženja s ljudima, pa neće ni biti prilike da upoznate nekog zanimljivog.

Velika količina stresa ostaviće traga i na vašem zdravlju i raspoloženju, pa ćete osjećati veliki umor. Bićete nervozni i frustrirani, te će vam se činiti da nikad neće doći kraj teškom periodu koji će se protezati kroz cijeli jul i avgust, ali dobra vest je da će u septembru situacija početi da se popravlja, pa biste početkom jeseni konačno mogli da odahnete.

Škorpija

Ambiciozne Škorpije ni u najvrelijim danima neće posustajati u poslu, ali čini se da će to biti jedino što će im ovog ljeta ići od ruke. Ipak, ni fantastični poslovni rezultati neće uspjeti da im skrenu pažnju s teških drama u privatnom životu. Još će im teže pasti što sami neće biti direktno krivi za situaciju čije će posljedice i te kako morati da trpe.

Iako će se sami odlično slagati s partnerom, postoji velika mogućnost sukoba između njihove porodice i voljene osobe u kojoj će biti prisiljeni da izaberu stranu. Impulsivna reakcija mogla bi da ih dovede u neprijatnu situaciju koju neće biti lako izgladiti i nakon koje će doći do poremećenih porodičnih odnosa.

Stres će uzrokovati probleme sa želucem, pa je preporučljivo da posete lekara već prilikom pojave prvih simptoma kako bi izbegli da ostatak ljeta provedu u bolovima. Situacija će se malo poboljšati krajem avgusta, ali budite oprezni pri prihvatanju saveta jer će se pokazati da jedna bliska osoba namjerava da vam zabije nož u leđa.

Lav

Strastveni Lav naći će se u nebranom grožđu nakon što upozna novu osobu koja će mu na prvu zavrteti mozak. Oni u vezi počeće da preispituju svoja osjećanja, a iako će od partnera nastojati da sakrije da se u njihovim mislima pojavila nova opsesija, druga osoba će brzo osetiti da nije sve kako treba, te će usljediti brojne svađe.

Slobodni će biti neodlučni oko toga kome bi trebalo posvetiti ljubavnu pažnju i otvoriti svoje srce, pa će pokušati da sede na dvije stolice, što će se pokazati jako lošom odlukom. Žongliranje između dvije vatre u početku će biti donekle izvodljivo, ali taman kad pomisle da će se izvući od posljedica dvostruke igre, sve će se preokrenuti, pa će jesen dočekati sami i poljuljanog samopouzdanja.

Predmet vaše simpatije mogao bi biti povezan s vašim poslom, pa dobro pazite da vam emocije ne zamagle sposobnost prosuđivanja jer biste, osim povređenim egom i uzburkanim emocijama, cenu mogli da platite i u poslovnom okruženju. Pripazite na to kako se ponašate prema svima uključenima u ovu zavrzlamu jer će neko vaše neoprezne odluke shvatiti jako lično i reakcija te osobe mogla bi i te kako da poljulja vaš profesionalni ugled.

Zdravstveno ćete generalno dobro stajati, ali ljubavne zavrzlame mogle bi da vam prouzrokuju tešku glavobolju i ostave gorak ukus u ustima. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh