Svaštara

Ova četiri znaka su najmoderniji horoskopski znakovi, vode život s lakoćom i posebnim stilom

Prepoznat ćete ih po savršenom stilizovanju, uvijek su skockani od glave do pete i prate modne trendove – Ovo su najmoderniji horoskopski znakovi Zodijaka, a provjerite da li ste među njima.

Horoskop - pressmediabih.com

Ovan

Ovnovi su ljubitelji kreiranja induvidualnog stila i vrlo su jedinstveni. Njihove modne kombinacije rijetko da možete vidjeti kod nekih drugih žena jer se izdvajaju iz mase. Oni uspješno kombinuju se.sepil i eleganciju ali sa ukusom.

Ovan voli sve što je moderno i neobično i žuri da isproba svaki novi trend. Čak i u najobičnijim prodavnicama, oni će pronaći mnogo elegantnih stvari, a svetlucavi aksesoari će pomoći u stvaranju jedinstvenog imidža.

Najinteresantnije je to što predstavnici znaka ne moraju ni da troše novac na luksuzne brendove. Naprotiv, uspjevaju da izgledaju nevjerovatno čak i u najjednostavnijoj odjeći.

Lav

Graciozni Lavovi su uvijek spremni da eksperimentišu sa stilom. Prate vijesti o modnom svijetu i inspirisano su modnim stilistima. Izbor njihove odjeće nikada nije slučajan jer je svaki detalj uvek pažljivo promišljen.

Lavovi biraju luksuzne modne komade, brendiranu odeću, svjetlucave aksesoare i trendi cipele. Predstavnici znaka uvijek mame poglede, a jedinstven stil izaziva divljenje i želju za imitiranjem.

Blizanci

Ovaj vazdušni horoskopski znak preferira neobične odjevne kombinacije. Blizanci uspjevaju da kombinuju nedosljedne stvari zahvaljujući modnom ukusu i dovitljivosti. Kada biraju odjeću, oni će pokazati svoju kreativnost na svakom koraku. Njihova garderoba se definitivno ne može nazvati dosadnom. Predstavnici znaka troše novac ne samo na odjeću, već i na nakit, kozmetiku, parfeme.

Zanimljivi aksesoari doprinose njihovom stajlingu. Blizanci uvihek balansiraju na ivici: Čini se da ako dodaju još malo boja nastaće pravi fijasko! Ali ovo se nikada ne dešava.

Strijelac

Predstavnici znaka uvijek prate modne trendove i trude se da izgledaju stilski. Rado posvećuju vrijeme za brigu o sebi, ali neće brinuti da li su propustili najnoviju kolekciju popularnog brenda. Generalno, oni su čak mirni kada je moda u pitanju, preferiraju jednostavne, ali elegantne odjevne kombinacije za svaki dan.

Pored toga, predstavnici znaka cijene sopstveni stil, lako kombinuju modne komade iz različitih kolekcija i kreiraju jedinstvene odjevne kombinacije.

Strelčevi nisu od onih koji slijepo prate modu. U njihovom garderoberu možete pronaći i ekstravagantne odjevne kombinacije i stvari iz bakine mladosti. I to im uopšte ne smeta – nezainteresovani su za pravila i često idu protiv autoritativnog mišljenja modnih stilista, piše Pressmediabih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh