Svaštara

DIJETA ZBOG KOJE CECA IMA DJEVOJAČKU KILAŽU U PETOJ DECENIJI: Vrlo je jednostavna, dvije namirnice su ključne

Pjevačica i u petoj deceniji ima devojačku kilažu – dve namirnice su ključne!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već tri decenije je na sceni i otkako se pojavila postavlja trendove u svakom smisu. Njena izvajana figura joj je zaštitini znak, a iako je imala dva porođaja, nikada nije kuburila sa velikim viškom kilograma.

Sa druge strane, ne krije da obožava da jede razne specijalitete, pa je u jednom periodu “nabacila” oko pet kilograma viška.Nikada nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Međutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim. Posetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja”, kaže Ceca za “Informer hit”.

Smatrala je da se zdravo hrani, a uz sve to je postila i svaki post. Ali, kako nije bila zadovoljna odrazom u ogledalu, želela je da napravi neke promene.

– Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome – ističe Ceca. naglašava da joj njie bilo lako da se navikne na potpuno drugačiji režim ishrane.

– Prvih nedelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Između svakog oborka mora da prođe 3 do 4 sata. Ali, sada mi je mnogo lakše objašnjava Ceca i dodaje da između svakog obroka mora da prođe 3 do 4 sata – objašnjava pevačica.Takođe, veliki je ljubitelj i slatkiša, a kada oseti potrebu za njima, obično se trudi da pojeden neku zdravu poslasticu.

– Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravu nutelu i voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I najvažnije pravilo je da ako jedna dan prekršite dijetu, sutradan se vratite starom režimu, a ne da se vodite izgovorom “od ponedeljka ću” – zaključila je.

Međutim, Ceca nije samo uvela promene kada je ishrana u pitanju, već je počela redovno i da trenira. Sada izgleda kao na početku karjere.

– Pošto ne volim da vežbam pronašla sam način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vežbanja – obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi – završava ova folk diva.

JELOVNIK CECE RAŽNATOVIĆ:
Doručak: ovsene pahuljice sa voćem i čija semenkama
Ručak: orada i zelena salata
Večera: potaž od bundeve
Zašto se ugojila pre 10 kilograma?
Liniju je dovela do savršenstva, a problem sa kilažom imala je tokom 2015. i 2016. godine kada se neočekivano ugojila oko 10 kilograma.

– Telo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu, izgledalo je kao da sam se strašno ugojia, a uzrok je bio ženski hormonalni dizbalans – objasnila je Ceca jednom prilikom,piše Žena

Čim je primetila simptome, odmah sam se obratila lekaru.

– Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bilo najveći problem. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje telo i svi su mi rekli da sam se prepolovila – objasnila je pevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh