Svaštara

Doktor tvrdi da ovako može da se otkrije dužina muškog ponosa! Ovo je jasan znak da mu je mali

Ovo su se svi pitali.

Doktor Karan je u jednom od svojih video snimaka, pokazao kako veličina prstiju, može biti pokazatelj veličine muške alatke.

Jedna od stvari koja je oduvek interesovala kako muškarce, tako i žene, jeste kako da procene veličinu nečije “alatke”, bez direktnog pogleda na nju.

Neki su navodili da vam u tome može pomoći veličina muškarčeve šake, a doktor Karan zapravo otkriva da odnos veličine prstiju, daje odgovor.

– Na osnovu urološkog istraživanja u okviru “Asian Journal of Andrology”, kraći kažiprst, u poređenju sa prstenjakom, povezuje se sa većom “alatkom”. Ovo se naziva odnos druge i četvrte cifre, izračunat tako što se veličina kažiprsta podeli sa veličinom prstenjaka. Što je kažiprst manji, u odnosu na četvrti prst, to je alatka veća – kaže doktor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh