Svaštara

Pripadnice ova tri znaka bukvalno “lude” za mlađim muškarcima

I dok su veze starije žene i mlađeg muškarca uj posljednje vrijeme sve učestalije, i dalje ih mnogi ne prihvataju na način na koji bi trebalo.

Ljubav - Unsplash

Ipak, ima tih žena koje naprosto žude za mlađim muškarcima. A, ako je vjerovati astrolozima, onda su to žene u znaku Ovna, Bika i Raka, a evo i zašto.

Ovan

Ovnovi su vrlo impulsivne naravi, zato žene Ovnovi često biraju mlađe muškarce jer starijima djeluju nezrelo i previše zaigrano, piše Krstarica.

Bik

Žene Bikovi imaju urođenu potrebu da nekog zaštite, zato ih često privlače mlađi muškarci. U vezi žele nekog ko će im se diviti i ko će računati na njihovu podršku, pa mlađi muškarci postaju idealan izbor.

Rak

Žene u znaku Raka su najsklonije biranju mlađih muškaraca za vezu. Njihova urođena potreba da se brinu o nekom ih čini idealnim partnerkama nekom mlađem ko je to spreman i da prihvati. Nažalost, ponekad znaju da pretjeraju pa počnu da se ponašaju kao majke, umjesto kao djevojke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh