Svaštara

Rak, Lav, Strijelac i Ribe uvijek završe u začaranom krugu i pate u toksičnim vezama

Svi tragamo za ljubavlju i na putu do one prave neminovno pravimo greške i pogrešne izbore. Ipak, pojedini znaci uvijek završe u tom začaranom krugu toksičnih odnosa i jako teško iz njega izlaze.

Svađa - Fokuzz.com

Astrolozi izdvajaju četiri znaka koja su posebno loše sreće kada je izbor emotivnog partnera u pitanju…

Rak

Rakovi traže saputnike koji će ih zaštititi.

Oni toliko žude za emotivnom povezanošću da će po svaku cijenu ostati sa partnerom, iako je veza nezdrava za njihovo psiho-fizičko stanje.

Lav

Iako su lavovi prema horoskopu nezavisne jedinke, oni bi nekad voljeli da osjećaju sigurnost kod svog partnera. To često privlači pogrešan tip ljudi, i jednom kad se naviknu na njihovu „dobrotu“ kočnice ne postoje.

Predaju se i potpuno se predaju pogrešnim ljudima.

Strijelac

Strijelčevi su topla i optimistična bića koja otvorenog srca ulaze u nove veze. Međutim, to može da bude problem, jer se često zaljube u neodgovarajućeg partnera.

Zbog toga često pokušavaju da kontrolišu svoje partnere, a zapravo štete sebi.

Ribe

Ovi ljudi traže snažnog partnera koji će vjerovati u njih. Budući da traže vođu, često privlače dominantne i toksične partnere.

Zbog toga često budu u podređenoj poziciji, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh