Svaštara

Ovan, Rak i Škorpija u proljeće 2023. konačno će prodisati i sve što dodirnu pretvorit će u zlato

Prema predviđanjima stručnjaka za astrologiju, tri horoskopska znaka će tokom aprila, maja i juna 2023. godine imati nevjerovatnu sreću i steći će utisak da žive bolje nego ikad.

Žena - Infpult.info

Tokom proljeća koje je pred nama, Ovan, Rak i Škorpija će biti miljenici fortune, kojima će sve polaziti za rukom.

Ovan

Ovan će riješiti brojna finansijska pitanja i nedoumice. Očekuje ih uspjeh i napredak u karijeri, a neki od pripadnika ovog znaka mogu da očekuju ​​nasljedstvo ili dobitak na lutriji.

Ovo je idealan period da počnu da razmišljaju o ulaganju, jer sve što Ovan dotakne pretvorit će u zlato.

Rak

Rakovi će u ovom periodu uživati ​​u ljubavi. Opšte polje komunikacije biće istaknuto, a biće zapaženi gdje god se pojave.

Zahvaljujući svom šarmu, Rakovi će moći da postignu stvari koje su se nekada činile nedostižnim. Astrolozi im savjetuju da se prepuste promjenama i uživaju u njima.

Škorpija

Početkom proljeća Škorpija će se susresti s preprekama koje će im se činiti nepremostivim, a zapravo će zahvaljujući tim preprekama očvrsnuti i uspjeti da ostvare svoje ciljeve.

Ovo je idealno vrijeme za razmišljanje o finansijama. Bićete pametni s novcem, a to će drugi znati da prepoznaju i cijene, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh