Svaštara

Lav, Djevica, Rak i Ribe su podstrekači haosa i izazivaju nevolje na svakom koraku

Svaka porodica i društvo predstavlja kombinaciju različitih karaktera, jer uključuje ljude različitih uzrasta i interesovanja.

Haos - Luftika.rs

Međutim, ako primijetite da su vaše interakcije sa jednim određenim rođakom ili prijateljem posebno burne, potrebno je da pažljivije sagledate vaš odnos, jer određeni ljudi imaju posebnu sposobnost da budu podstrekači haosa.

Zaista, određeni horoskopski znakovi uživaju u svakoj prilici koju imaju da uvuku druge u nevolje.

Lav

Možda ima očaravajuću ličnost, ali Lav će se pobrinuti da izazovu nevolje svojoj braći i sestrama kod kuće.

Bilo da priča o svom bratu ili sestri jer su se iskrali, doveli društvo ili čak prekršili kućni red, Lav voli da dovodi druge u nevolje, a zatim uživa u haosu koji slijedi.

Djevica

Zbog svog imidža sveca, mnoge Djevice su navele ljude da vjeruju da su one slika savršenstva. Međutim, oni mogu biti neki od najzlobnijih u grupi.

Iako mogu izgledati stoički, oni vas u suštini samo varaju dok njihov mozak spletkari. Djevica nije iznad toga da manipuliše svojim roditeljima, rodbinom i prijateljima da bi dobila ono što želi.

Rak

Biti podstrekač haosa podrazumeva savladavanje vještine obmanjivanja ljudi, a Rak se u tome ističe. Rijetko razmišljaju o tome kako će njihovo ponašanje uticati na druge kada se ponašaju impulsivno.

Svi ostali su svjesni svog nestašnog ponašanja još od detinjstva, ali rijetko iz njega prerastu. Često ih nazivaju crnim ovcama u porodici jer mogu biti podmukli i prevrtljivi.

Ribe

Ako imate u svojoj blizini Ribe, čuvajte se! Oni su idealna mješavina ljubaznih i nevaljalih, tako da ne bi trebalo da bude iznenađenje ako provedete dan u pritvoru jer ste se družili sa njima tokom njihovog delikventnog performansa.

U porodici često krive svoju mlađu braću i sestre za sopstvene gluposti kako bi sačuvali obraz pred roditeljima, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh