Svaštara

Djevica, Jarac i Škorpija se ne ‘otvaraju’ lako, njihovo povjerenje je najteže zadobiti

Dok su neki horoskopski znaci uvijek otvoreni za nove ljude, postoje i oni koji ne puštaju lako nekog novog u svog život.

Žena - Pixnio.com

Da bi zadobili njihovo povjerenje morat ćete dobrano da se potrudite.

Oni se ne otvaraju lako pred drugima jer su suviše oprezni i sumnjičavi, a time zapravo štite sebe od potencijalnoga razočaranja ili boli.

Prema riječima astrologa, najteže je zadobiti povjerenje ljudi koji su rođeni u ovim horoskopskim znacima.

1. Djevica

Djevice nisu poznate po spontanosti, ali su poznate po tome da skoro uvijek prate ono što im glava kaže, a ne srce. One su jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, ali često upadaju u zamku preranog zaključivanja i pretjeranog analiziranja. Stalno preispitivanje onemogućuje im da se opuste i steknu u nekoga povjerenje.

2. Jarac

Jarčevi su skloni tome da osuđuju druge, pa im je veoma teško da puste nekog novog u svoj život i da se povežu s njim. Jarac želi da budete savršeni prema njegovim očekivanja, pa ako mu se ne prilagodite, on vam nikada neće vjerovati.

3. Škorpija

Škorpije su veoma tajnstvene i imaju veliki problem sa povjerenjem. One ne žele da budu povrijeđene, pa uvijek vjeruju da svi imaju neki skriveni motiv. To je jedan od razloga zbog kog vam Škorpija neće dopustiti da joj se približite, piše „Index„.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh