Svaštara

PAVEL GLOBA UPOZORIO 3 ZNAKA ZA FEBRUAR: Čeka vas haos! Jedan će imati i ZDRAVSTVENIH PROBLEMA!

Popularni astrolog Pavel Globa otkrio je da će februar biti veoma problematičan za određene znakove Zodijaka.

Škorpija

Astrolog preporučuje onima koji su rođeni u znaku Škorpije da izbjegavaju neprijatne ljude. Prema njegovim riječima, u februaru će zlobni i zavidni ljudi okomiti na Škorije pokušavajući da ih pmetu u napredovanju na poslu, ali i upropaste ljubavnu sreću. Savjet je da se u februaru Škorpije okruže isključivo bliskim ljudima u koje imaju povjerenja. prneosi “Novi“.

Vodolija

Predstavnike ovog znaka ponekad nazivaju konfliktnim i veoma grubim ljudima jer često ne uspijevaju da kontrolišu svoje emocije. Vodolije ne bi trebalo da očekuju uspjeh na poslu u februaru ako nisu u stanju da na diplomatski način riješe postojeće probleme, upozorava Globa.

Ribe

Astrolog preporučuje predstavnicima ovog znaka da povedu računa o zdravlju u februaru. Rekao je da će Ribe biti najosjetljivije na razne bolesti. Osim toga, u drugom mjesecu godine mogu da se pogoršaju postojeće, hronične bolesti. Ali važno je da zapamte da će blagovremena posjeta ljekaru otkloniti problem u ranoj fazi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh