Svaštara

Znakovi Zodijaka koji bi mogli biti odlični ljubavnici – Ali loši za vezu: Škorpije je teško ukrotiti

Znakovi Zodijaka koji bi mogli biti odlični ljubavnici – Ali loši za vezu: Škorpije je teško ukrotiti

Ljubavnici - 123RF.com

Ovan: Budući da je on znak elementa Vatre, Ovan je zaista strastven u krevetu, a bliskost s njim pamtiće se vrlo dugo (naravno, kao najbolje iskustvo koje ste imali). Sa njima biste mogli provesti božanstvenu noć ali problemi nastaju kada poželite ozbiljnu vezu sa njima.

Predstavnici ovog znaka često sami isprovociraju neugodne situacije i nisu najbolji izbor za vezu. Oni su od onih tipova koji se vrlo brzo ohlade i udalje. Njemu je flertovanje poput hobija, voli da živi buran život i ozbiljne veze nisu nešto što mu imponuje.

Škorpija: Oni su fantastični ljubavnici, ali previše su narcisoidni. Obično se trude ugoditi samo sebi, zanemarujući potrebe svog partnera. Da bi postigli potpuno zadovoljstvo, Škorpije će isprobati sve što im odgovara i ništa ih ne može zaustaviti.

Zbog toga se u vezi partneri takvih ličnosti osjećaju zaboravljeno i sporedno, i veze sa takvima slabo uspjevaju. Blizanci: Bez oklijevanja, u krevetu Blizanci će vam vjerovatno pružiti pravo zadovoljstvo, ali izvan spavaće sobe stvari će biti potpuno drugačije.

Veza sa njima nije najbolja opcija. Predstavnici ovog horoskopskog znaka često osjećaju potrebu da promijene partnera, čineći ga “boljim”. Ako neprestano traže mane u vama i pokušavaju ih otkloniti, odnos s njima može postati napet i nemoguć prneosi pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh