Svaštara

PLOVIĆE NA KRILIMA SREĆE Januar, februar i mart biće raj za ove znakove

Otvaraju se divne mogućnosti za ljubav, posao, karijeru i nove poduhvate

Januar je tradicionalno zasićen mnogim praznicima i imenima.
Februar je najkraći mesec u godini. Uz mart, ispunjeni su i mnogim praznicima. Sreća se tradicionalno treba osmehnuti svima koji su rođeni u ovo doba godine. Ali osim januarskih, februarskih i martovskih srećnika, sreća stiže i Raku.

Rođeni u znaku Raka dobiće sjajne vesti vezane za vaš posao i karijeru. Za neke od vas ovo može značiti nove bonuse. Za ostale predstojeća promocija. To donosi više obaveza, ali i bolju zaradu. Za druge može biti korisno poslovno putovanje ili obuka, koja će vas upoznati sa novim ljudima i steći nova korisna poznanstva.

Za većinu vas koji znaju strane jezike otvaraju se divne mogućnosti za posao, karijeru i nove poduhvate. Astrolozi savetuju da budete umereno energični do sredine maja. Tada će se planete pomeriti i vaša životna energija će se smanjiti.

Treći srećni znak je Vaga.

Jedna od vaših najvećih manifestacija sreće biće ljubav. Astrolozi kažu da vas od svih u zodijaku 2023. godine najviše obeležavaju vile ljubavi. A ova sreća počinje od januara meseca. To može značiti mnogo stvari. Oni od vas koji ste slobodni će upoznati svoju srodnu dušu. Ponovo ćete leteti na krilima ljubavi dok ponovo otkrivate kvalitete svog partnera. Za druge će ljubav poprimiti oblik sreće od novorođenog deteta ili unuka. Ili iz činjenice da ćete prvi put dobiti kućnog ljubimca o kojem ste dugo sanjali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh