Svaštara

STIŽE POZIV IZ INOSTRANSTVA KOJI ĆE VAS POREMETITI: PROČITAJTE DNEVNI HOROSKOP

Ovonovi polažu nade, Bikovi se suočavaju sa problemima, Lav planira budućnost…

Ovan

Polagali ste velike nade u jedan projekat i saradnju sa inostranstvom, ali sada se planovi mijenjaju. Prilagodite svoja očekivanja i pokušajte da nađete rješenje koje neće biti na vašu štetu!

Bik

ikovi se suočavaju sa manjim problemima na poslu. Intrige ih prate, neko pokušava da se nametne i preuzme zasluge za njihov uspjeh. Srećom, strpljenje je njihova vrlina. Istina će isplivati na vidjelo. 

Blizanci

Raduje vas početak radne sedmice i susreti sa dragim kolegama. Budite iskreni, postoji neko kome se posebno radujete, zar ne? Astrolozi savjetuju da napravite prvi korak i otkrijete kako se osjećate. Bićete zadovoljni reakcijom.

Rak

Niste zadovoljni situacijom na poslu, mislite da vas ne cijene dovoljno. Da biste se istakli, potrebno je da uložite malo više truda i pokažete šta umijete. Ne nasjedajte na tračeve. Fokusirajte se i samo naprijed, uspećete!

Lav

Imate velike planove za budućnost sa voljenom osobom. Danas ćete skupiti hrabrosti da joj date prijedlog koji je vše nego radikalan. Ako odgovor nije onakav kakvom ste se nadali, ne očajavajte. Dajte joj vrijeme da se prvikne na novitete. Biće sve OK.

Djevica

Dan vam donosi puno aktivnosti, bićete malo rastrzani, ali zadovoljni rezultatima na kraju dana. Prihvatite poziv u bioskop ili pozorište, potrebno vam je malo vedrine i smijeha. Povedite računa o ishrani.

Vage

Čeznete za osobom koja vam je nedostupna, a istovremeno se poigravate sa onom koja vas voli. Razmislite o svojim postupcima, postupite pošteno. Postoji mogućnost da ćete na kraju vi biti povrijeđeni.

Škorpija

Polovina je mjeseca a vi ste već na “crvenom” sa novcem? Zvijezde kažu da bi privremeno rješenje mogle da budu igre na sreću. Probajte, što da ne? Toplije se oblačite, moguć je nazeb.

Strijelac

Otkrili ste novu partnerovu osobinu i niste sigurni kako da se postavite. Ne dopada vam se što se porodica miješa u vaš lični život. Budite bez brige, drugi će imati upliv u vašu privatnost samo ako im dozvolite. Zauzmite stav.

Jarac

Osjećanja tuge i nekog beznađa su vam se uvukla u srce. Potreban vam je razgovor sa bliskom osobom, nekim ko vas dobro razumije i ko će odagnati ova negativna osjećanja. Trebalo bi više da spavate.

Vodolija

Vodolije da se spreme na lud dan i još luđe veče! Očekujete iznenadnu posjetu osobe iz inostranstva ili, makar, poziv koji će vas poremetiti u pozitivnom smislu. Dobra energija vas okružuje.

Ribe

Sjeta koju često osjećate i danas vam stvara muku. Odagnajte ove misli i ovakve emocije! Sve je dobro, promijenite način na koji posmatrate sebe i svoju situaciju. Prihvatite poziv kolege koji će vas razgaliti i podići vam raspoloženje. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh