Svaštara

OD KIČERAJA ĆE VAS ZABOLITI GLAVA: Zlato na svakom ćošku – ovakvu kuću nikada niste vidjeli, čovjek postao HIT NA MREŽAMA!

Čovjek je postao hit na mrežama zbog svog nevjerovatnog interijera.

Društvena mreža Tiktok doživjela je veliki procvat, a mnogi je smatraju jednom od najpopularnijih u ovom trenutku, a njen sadržaj je zaista raznolik. Korisnici koriste ovu platformu za dijeljenje savjeta o njezi lica, njezi kože, njezi kose, kao i ljubavnoj i psihološkoj njezi. Mnogi ga koriste identično Instagram storijima, a ima i onih koji iznose svoju privatnost.

Tako je muškarac, koji se na Tiktoku predstavlja kao Iskender Kurt, postao pravi hit kada je otvorio nalog i u nekoliko videa pokazao svoj dom. Njegova kuća postala je fokus komentara na društvenim mrežama nakon što je muškarac pokazao da mu zlata i mermera definitivno nikad dosta!

Kič kuća na TikToku Iskender Kurt

Na snimcima je pokazao svaki kutak svog “kičastog” doma. Prošao je kroz svoju trpezariju, gde su svaka stolica kao i sto bili ukrasni, a zavjese su također bile upadljivo plave boje, a sve vreme se prskao parfemom.

Njegova dnevna soba je samo prizor za pamćenje, ima oslikan plafon koji prikazuje nebo. Na zidu su i zlatne slike, kao i bogato ukrašen stočić. U spavaćoj sobi, naravno, ima ogroman krevet sa još većim uzglavljem, uz luksuznu posteljinu, a sve je začinio svojim prisustvom bez košulje na tom krevetu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh