Svaštara

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SE VJENČATI U 2023. GODINI: Da li ste vi među njima?

SLJEDEĆA godina će za mnoge biti čarobna i puna ljubavi i romantike. Za neke znakove u 2023. godini ljubav će definitivno biti u zraku, a njihovi životi će se promijeniti na bolje. Saznajte da li ste na listi onih koji će se venčati sledeće godine i da li bi uskoro trebalo da počnete da planirate najlepši dan u svom životu.

Vjenčanje - Blogspot.com

Ovan
Čak i ako im to trenutno nije na pameti, uskoro će biti spremni da kažu “Prihvatam”. U narednim mjesecima njihova potreba za pripadanjem sve više dolazi do izražaja, a vjenčanje je moguće u martu ili tokom ljeta.

Bik
Bikovima će se sljedeće godine ostvariti mnoge želje, pa će oni koji maštaju o vjenčanju iz snova konačno dobiti svoje. Ljubav će im biti glavna inspiracija, pa bi se i prekaljeni neženja odvažili na tako veliki korak kao što je brak, a najpogodniji meseci za stupanje u brak su februar i oktobar.

Škorpion
Nakon uspona i padova koje su doživjeli u 2022. godini, nova godina im donosi povoljne promjene. Iako Škorpije nisu tip ljudi za koje je institucija braka posebno važna, mogle bi sve iznenaditi najavom vjenčanja između oktobra i kraja sljedeće godine.

Jarac
I njima svadbena zvona glasno zvone. Jarčevi možda nisu romantični, ali se drže tradicionalnih vrijednosti i zato žele da ozakone vezu s onim do koga im je stalo. Proljeće im donosi mnogo sreće, pa će mnogi vjenčanje proslaviti u maju. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh