Svaštara

Mislite li da se “MUŠKI PONOS” ne može smanjiti? Može, evo zbog čega

Mnogi muškarci traže načine da povećaju spolovilo, a s druge strane vrlo malo razmišljaju o njegovom smanjenju do kojeg može doći nezdravim životnim navikama, izborom ‘loših’ namirnica…

Muški spolni organ - Pixabay.com

Hrana i zdravstveni uvjeti mogu stajati iza neočekivanog smanjivanja penisa. Mnogi muškarci beskrajno traže načine da povećaju svoj penis, a vrlo malo razmišljaju o tome kako njihov životni stil i izbor hrane zapravo mogu uzrokovati obrnutu situaciju, odnosno smanjenje penisa, prenosi 24sata.hr.

Za one koji su zabrinuti zbog smanjenja, u stvarnosti se to može dogoditi zbog nekoliko stvari.

Nezdrave životne navike i izbor hrane imaju utjecaja na zdravlje spolnog organa.

Srećom, usvajanje zdravih životnih navika, promjena lijekova ili svjesnost o tome koju hranu izbjegavati ili svesti na minimum često može spriječiti smanjenje, ali i umanjiti druge seksualne probleme.

Prema studiji objavljenoj u Journal of Urology, prosječna veličina penisa kada je ‘opušten’ je oko 8,8 cm, a u erekciji oko 12,9 cm. Ali kao i kod mnogih drugih stvari u životu, promjena je neizbježna, a pogotovo koja se odnosi na duljinu i veličinu penisa ako niste pažljivi, donosi Daily Star.

Što uzrokuje smanjenje penisa?

Čimbenici za koje se kaže da uzrokuju smanjenje penisa uključuju:

Starenje
Pušenje
Dobitak na težini
Operacija prostate
Lijekovi
Peyronijeva bolest

Hrana utječe na penis

Hrana za koju se kaže da smanjuje broj spermija, razinu testosterona i da je povezana s poteškoćama s erekcijom uključuje:

Delikatesno meso i slanina
Gazirana pića
Soja
Šećer
Alkohol

Hrana koja pomaže poboljšati zdravlje penisa

Lubenica
Špinat i drugo lisnato povrće
Kava
Tamna čokolada
Losos
Orasi
Naranče
Borovnice


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh