Film i TV

Maja Marinković PREUZELA ODGOVORNOST: Nakon što je Veliki šef saopštio VELIKU PROMJENU, ona je prva podigla glas

Veliki šef poslao je važno pismo.

U najnovijem pismu koje je stiglo u Belu kuću, Veliki šef je uputio specifične zahteve i obaveštenja za ovonedeljne aktivnosti u kući. Maja Marinković, preuzela je odgovornost da pročita pismo pred svim cimerima, čime je započela još jedna uzbudljiva nedelja u rijaliti programu “Elita”.

U pismu Velikog šefa navedeni su detalji o specifičnim zadacima koje cimeri moraju da obave u narednom periodu. Takođe, istaknuta je važnost timskog rada i solidarnosti među učesnicima kako bi se uspešno izvršili zadaci koje je Veliki šef postavio pred njih.SrbijadanasDraga Elito, tema današnje debate je: “Da li treba pristati ili ne na emotivne ucene”. Podelićete se u dve grupe, kapiteni koji zastupaju pozitvni stav su Miona, Bojana, Milena i Teodore . Protiv emotivne ucene su Anđelo, Žana, Milica i Aneli. Sami ćete se dogovoriti ko će biti u jednoj, a ko u drugoj grupi. Svi članovi svake grupe imaju pravo da iznesu svoje mišljenje. Naglašavamo da svi moraju sedeti za stolom, sem kapitena ekoše.Pismo Velikog šefa je podstaklo i reakcije spoljnog sveta, te su fanovi već počeli da pružaju podršku svojim omiljenim učesnicima putem društvenih mreža. Očekuje se da će publika sa nestrpljenjem pratiti razvoj situacije u Beloj kući u narednim danima.

Sa novim zahtevima i obaveštenjima iznetim u pismu Velikog šefa, cimeri su suočeni sa izazovima koji će testirati njihove veštine i međusobne odnose. Uzbudljive nedelje u rijalitiju “Zadruga” pružaju gledaocima kontinuiranu napetost i dramu, dok cimeri pokušavaju da se izbore sa novim izazovima koji im se postavljaju.

Nakon što je vođa nedelje pročitala pismo, cimeri su iskazali različite reakcije – od uzbuđenja do zabrinutosti. Neki su odmah prionuli na planiranje strategije za izvršenje zadataka, dok su drugi izrazili skeptičnost u vezi sa zahtevima Velikog šefa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh