Svaštara

Tajne žena koje muškarci vole iskreno i dugo i nikad ih ne zaboravljaju

Koliko često čujemo optužbe muškaraca kako su žene postale vrlo komplicirane i oni jednostavno ne mogu pronaći “normalnu” ženu. Naravno, postoje takve žene, ali postoje i one koje mogu organizirati svoj poslovni i privatni život.

Sreća - Instagram/top_classy_girls

Econet navodi primjer Eve, žene koja ne može izgraditi kvalitetan odnos jer jednostavno ne zna kako. No, odgovor je jednostavan, ona ne dopušta sama sebi prihvatiti znakove pažnje, podrške i poklone od muškarca. Postoji nekoliko razloga za to:
1. Utjecaj roditelja. “Žena mora biti ponosna”, “Mora platiti sve” i slično.

2. Nesigurnost žene da ona to zaslužuje.

3. Žena nije navikla na pažnju. Ona jednostavno nema takvo iskustvo. Stoga, u vezi s muškarcem, ne zna kako odgovoriti na manifestacije skrbi, ne uklapa se u svoju uobičajenu sliku svijeta pa to može izazvati tjeskobu i očekivanje nekog trika.

4. Želja da bude ugodna muškarcu. “Ja, za razliku od drugih, ne trebam ništa od njega”, što je, u pravilo, također posljedica manjka samopouzdanja.

5. Nesvjesna želja da se natječe s partnerovom majkom ili želi doslovno zamijeniti njegovu majku. Pretjerana skrb. 6. Želja žene da ispuni ulogu muškarca u partnerstvu. Stalno je ona koja prva daje, štiti i kontrolira.

Što rade žene koje su voljene? Žene koje muškarci vole i cijene, s kojima grade dugoročne i intimne odnose, omogućuju muškarcu da se osjećaju muževno pored njih. Odnosno pokazuju svoje glavne muške osobine: zaštitnik, radnik, donator.

Mogu biti jaki pored žena, a za to žena mora biti domaćin, inače će se ravnoteža energije u paru slomiti. Koliko često žene govore: “Što da mu dam?”, “Ne trebam ništa”, a zatim se uvrijedi činjenicom da je muškarac doslovno uzeo njezine riječi ili napravio čisto simbolički dar. Muškarci, čak i najinteligentniji, u pravilu, ne razumiju aluzije.

Oni tako funkcioniraju, žene puno bolje mogu pogoditi želje druge osobe, njihova je intuicija bolje razvijena, budući da je priroda zamislila da žena treba osjećati želje i potrebe djeteta koje još ne može govoriti.

Muškarac je branitelj, a te kvalitete treba sve manje. Stoga će biti mnogo lakše i ugodnije za muškarca pokloniti nešto ženi ako ne mora pogoditi točno, pa čak i uz rizik da u slučaju greške vrijeđa ženu. Ako želiš da ti kupi ogrlicu, to jednostavno reci. Neke žene ne govore svom muškarcu kad žele cvijeće jer se opterećuju novcem.

No, darivanje žene jedna je od najvećih radosti za normalnog muškarca. Pusti svog muškarca da bude tvoj zaštitnik, pomozi mu da se osjeća snažno pored tebe, prihvati pozornost i darove s ljubavlju i zahvalnošću. Ti zaslužuješ najbolje, dopusti si da budeš ponekad slaba i vidjet ćeš koliko muškarac može dati – ljubav, snagu i energiju, prenosi miss7zdrava.24sata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh