Svaštara

Horoskop za srijedu 17. jun: Lav dobija ponudu koja se ne odbija, Djevica krije veliku tajnu

Šta nam zvijezde danas poručuju?

Horoskop - Express.co.uk

OVAN
LJUBAV: U ovom periodu vas interesuju osobe koje su uspešne i poznate. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija, trgovine i pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Stabilnost i poverenje u odnosu je ono što ćete očekivati od partnera ili tražiti kod potencijalnog partnera. POSAO: Napravićete neracionalne troškove. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobar dan za ljubav i uspostavljanje bliskosti sa bilo kim ko vam se dopada. POSAO: Novčani dobitak i blagostanje, samo povedite računa da ne trošite previše. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Danas možete uživati u dobroj komunikaciji s partnerom, ali ljubavni život neće biti u fokusu. POSAO: Možete imati problema s nadređenima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Vaš društveni život će biti vrlo bogat, što će vam stvoriti prilike za ljubav, mada ne one koje priželjkujete. POSAO: Moguće je da dobijete dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DJEVICA
LJUBAV: Gajićete tajne simpatije prema nekom ko je dosta mlađi od vas. POSAO: Pojaviće se prilike koje će vam pomoći da budete zadovoljniji poslovnom situacijom. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Susret sa starijom osobom. Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

ŠKORPION
LJUBAV: Možete očekivati nešto pozitivniji razvoj događaja, iako ovo nije povoljan period za one koji su u dugoj vezi. POSAO: Moguća dobra zarada od trgovine. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

STRIJELAC
LJUBAV: Susret sa voljenom osobom i kvalitetno provedeno vreme. Prilika za romantičan izlazak. POSAO: Partner će vam pružiti pomoć u poslu ili u promociji onoga što radite. ZDRAVLJE: Povrede.

JARAC
LJUBAV: Moguća je ljubav sa osobom koju ćete upoznati preko nekog člana porodice. POSAO: Nećete biti zadovoljni svojom finansijskom situacijom, iako se znatno popravila. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Mogu vam se dopasti dve osobe u isto vreme. POSAO: Možete očekivati napredak u ovoj sferi, pogotovo ako se bavite trgovinom ili logistikom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Danas će kao i prethodnih dana biti prilike da se napravi promena u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete biti preambiciozni i da će vam to stvoriti problem kod nadređenih. ZDRAVLJE: Promenljivo, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh