Svaštara

Spužvica za šminku biće kao nova uz ovaj jednostavan trik

Sophie Hinchliffe, na društvenim mrežama poznatija kao Mrs. Hinchshome, svakodnevno dijeli savjete za čišćenje koji mogu pomoći baš svakome, a uz to jednostavni su i izvodivi uz stvari koje najčešće već imate kod kuće.

Nedavno je otkrila super trik za čišćenje spužvice za make up. Inače, spužvica se koristi za stavljanje primera ili tekućeg pudera te bi trebalo da je operete nakon svakog korištenja. S vremena na vrijeme, potrebno joj je temeljitije čišćenje uz ovaj trik.

Za njega su vam potrebne čarapa i traka za kosu ili gumica. Spužvicu stavite u čarapu i učvrstite je trakom za kosu. Ubacite je u bubanj i stavite na pranje s tamnom odjećom.

“Oduševljena sam rezultatom. Izgledaju kao da sam ih tek kupila”, poručila je Hinchliffe, a njeni pratioci su zaključili kako će definitivno isprobati njen trik,pišu Nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh