Svijet

“DOBRO VEČE, POLICIJO, ODSJEKLA SAM MUŽU POLNI ORGAN I BACILA GA U WC ŠOLJU” Žena zaprepastila sve u stanici: REAKCIJA MUŽA JE ŠOK

Dajan dos Santos Farijas (34) napala je svog 39-godišnjeg muža 22. decembra u porodičnoj kući u Aibaji u Sao Paolu u Brazilu, nakon što je otkrila da je on navodno spavao sa njenom 15-godišnjom nećakom.

Dajan je priznala zločin i policiji rekla da je namamila svog muža na se*sualni odnos, poručivši mu preko telefona da planira da nosi erotski donji veš.

Ali, nakon što mu je zavezala ruke i noge za krevet svojim donjim vešom i isključila svetla, izvukla je žilet i počela da nasilno seče njegov polni organ.

Njen muž, koji nije imenovan, podelio je sada sa brazilskim medijima da je oprostio svojoj ženi, ali je odbio da komentariše navode da je spavao sa njenom nećakom tinejdžerkom, preneo je “Dejli mejl”.

– Sve se dogodilo veoma brzo – rekao je on opisujući kako je očekivao se*s, kad ga je njegova žena u mraku iznenada uhvatila za genitalije i odsekla mu penis žiletom.

– Onda sam je gurnuo i stavio ruku tamo, krv je šikljala. Pitao sam je zašto je to uradila – rekao je on.

Rekao je da je njegova žena “posesivna” i da mu je nedavno razbila nov telefon iz ljubomore.

– Ali… ništa u životu se ne dešava bez božje dozvole. Što se tiče toga da li joj opraštam, istina je da je bog taj koji mora da oprosti, ali da joj je sa moje strane oprošteno – rekao je on.

Prema lokalnim medijima, Dajan je ušetala u lokalnu policijsku stanicu sa svojim bratom nedugo nakon napada 22. decembra.

Dobro veče policijo, došla sam da se predstavim jer sam upravo odsekla penis svom mužu – navodno je rekla žena.

Takođe je rekla da je fotografisala odsečeni organ pre nego što ga je bacila u toalet, a objasnila je da je to uradila jer je “čula da je moguće prišiti ga ponovo”. Odvedena je u pritvor, u kom se nalazi već mesec dana do okončanja istrage, i optužena je za pokušaj ubistva.

Policija nije komentarisala njene optužbe da joj je muž spavao sa 15-godišnjom nećakom, a “Dejli mejl” navodi da je dozvoljeno doba za saglasnost na polni odnos u Brazilu 14 godina, prenosi blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh