Svijet

SVI SU POHRLILI U NJEMAČKU ZBOG OVOG POSLA: Plata 100.000 EURA godišnje, a jedan uslov je KLJUČAN!

Zadaci somelijera uključivali bi procenu različitih sojeva kanabisa na osnovu propisanih kriterijuma.

Njemačka - Manager.ba

Kompanija sa sjedištem u nemačkom gradu Kelnu traži radnika koji je dobro upućen u kanabis. To je potpuno legalan posao gde možete zaraditi i do 100.000 eura godišnje. Kanabis koji se koristi u medicinske svrhe može ublažiti bol, a medicinske proizvode od njega proizvodi Cannamedical Pharma. Taj farmaceutski proizvođač traži somelijera za kanabis, kako bi održao kvalitet.

Kanabis – Nadlanu.com

Cilj kompanije je, kako je najavljeno, da svakom pacijentu obezbjedi individualnu terapiju najvišeg farmaceutskog kvaliteta. Zadaci somelijera uključivali bi procjenu različitih sojeva kanabisa na osnovu propisanih kriterijuma, procjenu uslova gajenja i edukativni rad u oblasti ljekovite konoplje, prenosi časopis Feniks.

Da biste dobili ovaj posao, potrebno je ispuniti nekoliko uslova. Morate da budete pacijent kome je dozvoljeno da konzumira kanabis u Nemačkoj. Tada se može samo legalno konzumirati. Takođe je potrebno određeno prethodno znanje o kanabisu, tako da bi naučna ili poljoprivredna pozadina mogla biti od koristi.

Moguća zarada zavisi od kvalifikacija lica koje dobije posao, a do sada se na konkurs prijavilo više od 100 zainteresovanih, piše Mondo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh