Svijet

SVE NELOGIČNOSTI U IZJAVAMA BRAJANA VOLŠA O ANI: Jedna stvar POSEBNO privlači pažnju!

U nedjelju, 1. januara, izvori iz istrage kažu da je Volš tražio dozvolu za putovanje između 15:00 i 21:00 da bi odvezao svoju majku u njen dom u Svompskotu.

Brajan Volš - Printscreen/Twitter/ WCVB-TV Boston

Brajan Volš je policiji kazao da je prvog januara ustao oko 7 sati ujutro. Tvrdi da ga je otprilike u isto vrijeme njegova supruga Ana poljubila u krevetu za rastanak i krenula ka Logan aerodromu na svoj let za Vašington.

Zbog kućnog pritvora i elektronskog nadzora zbog prevare sa slikama Brajan je bio u obavezi da traži dozvole za svako kretanje, a utvrđeno je da to nije ispoštovao u periodu od Aninog nestanka.

Istragom je otkriveno da je Brajan zatražio različite dopuste u kritičnom periodu od 1. januara tokom jutarnjih i poslijepodnevnih sati kako bi ostavio ili pokupio svoju djecu iz vrtića i škole.

Istražitelji kažu da je njegov mobilni telefon otkriven u Broktonu i Abingtonu tokom nedjelje, više puta iako nije dobio dozvolu da bude ni u jednom od tih gradova.

U nedjelju, 1. januara, izvori iz istrage kažu da je Volš tražio dozvolu za putovanje između 15:00 i 21:00 da bi odvezao svoju majku u njen dom u Svompskotu.

Saznajemo i da je osumnjičeni muž Ane Volš tvrdio da se izgubio i da je krenuo neobičnom rutom.

Definitivno je lagao u vezi sa zahtevima za kretanje u ponedeljak, 2. januara, budući da škola nije radila zbog praznika, a on je tražio dozvolu da najstarijeg sina uzme iz škole.

Brajan je snimljen kamerom u trgovini “Home Depot” u Roklandu kako nosi crnu hirušku masku i plave hiruške rukavice kako kupuje hemikalije, najlone, kante, krpe, a transakciju je obavio gotovinom ,piše Espreso.co.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh