Svijet

Ana Volš ubijena, čeka se potvrda: Policija na deponiji pronašla krvave kese, sjekire, noževe, tepihe!

Odnijet je kontejner sa đubretom u dijelu gdje stanuje Brajanova majka.

Policija u Bostonu upravo je pronašla prve dokaze da je počinjen zločin, a u toku je provjera o tome da li stvari pripadaju Ani Volš.

Istražitelji su pronašli kese za otpatke sa krvlju, sjekire, noževe, tepihe i korišćene potrepštine za čišćenje, navodi novinarka Šeril Fjandaka.

Podsjetimo, lokalna policija jutros je počela opsežnu akciju pretraživanja deponije u Pibodiju.

Odnijet je i kontejner sa đubretom u dijelu gdje stanuje Brajanova majka. Istražitelji nose zaštitna odjela, a policajci sa psima pretražuju objekat u ulici Njuberi tražeći tragove povezane sa nestankom Ana Volš. Ona je posljednji put je viđena živa 1. januara poslije novogodišnje večere u svojoj kući u Kohasetu sa suprugom i prijateljem.

Suprug, 47-godišnji Brajan Volš je u pritvoru uz kauciju od 500.000 dolara pod optužbom da je ometao istragu. Izjasnio se da nije kriv, piše 24sedam.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh