Region

OSAM GODINA OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Kolege su je OBOŽAVALE, a on je sa njom imao VELIKE PLANOVE!

Prošlo je tačno osam godina od smrti pevačice Jelena Marjanović, čije je telo pronađeno 3. aprila u šiblju u nasipu Crvenka kraj Borče. Dan pre nego što je pronađeno njeno telo, prijavljen je njen nestanak.

Jelena Marjanović - Screenshot/YouTube

Osumnjičen je bio njen muž Zoran Marjanović, koji je pušten iz policije posle 48 časova. On je posle nekolikon godina uhapšen i osuđen na kaznu od 40 godina robije, ali ga je šest meseci kasnije Apelacioni sud pustio na slobodu. Sada se čeka novo suđenje.

Jelena je karijeru započela sa 13 godina, a javnosti je postala poznata kada je izdala album za Grand produkciju. Zbog posebne emocije i boje glasa mnogi su smatrali da će postati naslednica Svetlane Cece Ražnatović. Mnogobrojnim ličnostima sa estrade je bila prijatelj i omiljena koleginica, a najbliži saradnik bio je upravo njen suprug Zoran koji je i optužen za ubistvo.

Zoran Marjanović je radio i za druge pevače, a jedan od najvećih hitova koje je pisao je pesma “Zlatnik” od Tanje Savić. Nakon Jelenine smrti prestao je da se bavi muzikom a njegov muzički studio je zatvorio.

Mnoge ličnosti sa estrade su nakon smrti govorile o Jeleni, a jedan od njih je i Saša Matić koji nikada nije zapevao sa njom iako je to bilo u planu.

– Ona se pojavila otprilike u isto vreme kad i ja. Sećam se bili smo kod pokojnog Miće Minimaksa u jednoj emisiji 2002. godine. Trebalo je da idemo u ambasadu nas dvoje i Zoran, da se uradi viza da pevamo nas dvoje zajedno, i nikad se to nije ostvarilo. Ja posle dugo nisam čuo ništa za nju – zaključio je Matić.

Mirjana Aleksić je dobro znala

– Upoznala sam je kada sam dolazila kod Zorana Marjanovića da pevam pesmu “Rođendan” koju sam ja snimila 2012. godine. Tu pesmu je radio Zoran i tu je bila Jelena, baš sa bebom je bila jer se nešto pre toga porodila, i rekla sam mu da je demo dobro otpevam i ja ga pitam ko je pevao, kaže ‘Moja žena Jelena je to otpevala’, i zaista je bilo dobro otpevano. Tada sam ih upoznala i delovali su mi kao jako dobra i srećna porodica – govorila je Mirjana, prenosi “Mondo”.

Jelenu je dobro poznavao i harmonikaš Endži Mavrić.

– Ja sam Jelenu Marjanović poznavao još dok je dolazila sa svojim pokojnim ocem koji je bio jedan izuzetno fin čovek. Mnogo je ulagao u nju i njenu karijeru. Sećam se kada su došli prvi put, odavala je utisak jedne izuzetne i vredne osobe, kasnije se ispostavilo da je izuzetno veliki talenat i svi smo znali da od nje može da se napravi dobar pevač pošto je tada bila izuzetno mlada – ispričao je Endži.

Sandra Afrika je za Hit opisala i odnos Jelene i Zorana, zbog čega je advokat Veljko Delibašić i predložio njeno saslušanje u periodu suđenja.

– Ona je bila divna. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikad se nisu svađali, bar ne pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila na svadbi. Bili su i na mom brodu – pričala je ona, navodeći da je Zoran u njoj prvi prepoznao talenat – govorila je Afrika.

Odbrana je u to vreme predložila da sud kao svedoka pozove i pevačicu Indi Aradinović koja se družila sa ubijenom pevačicom.

– Poznavala sam Jecu i Zorana godinama. Imali su dobar brak, retko viđen na estradi. Ovo je par koji nema polemike da je suprug to uradio – rekla je Indi ranije gostujući u emisiji na Pinku.

Na istoj televiziji nagovestila je da ipak ima saznanja o onome što se dogodilo pokojnoj pevačici:

– Ne želim da budem deo toga dok se sve ne reši. Kad se sve bude rešilo, ja ću da kažem nekoliko stvari koje znam, a do tada zaista za tim nema potrebe, prenosi Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh