Region

Snimili udar groma u Zagreba: ‘Tu 50 metara od nas je udarilo, cure su vrištale, bježali smo’ VIDEO

Nakon što jučer poslijepodne nevrijeme poharalo Sloveniju, oko 23 sata stiglo je i u Hrvatsku. U Zagrebu i okolici počelo je jako sijevati, a uz kišu je padala i tuča

Tuča je odjednom krenuli padati, otac i ja smo odmah izašli u dvorište zaštititi automobile da ne nastane šteta. U tom trenutku je udario grom. Prema lightning mapu, grom je udario u Porečkoj ulici, a mi smo u Ulici Dražena Gvozdena, to je pedesetak- sto metara udaljenosti zračne linije. I mama i cura su zavrištale i pobjegle u kuću. Tuča, veličine oraha, je padala 5-10 minuta. Vrijeme se sad smirilo, ali svi smo pod dojmom i dalje – ispričao nam je čitatelj iz Zagreba gdje je u ponedjeljak navečer počelo jako nevrijeme.

Podsjetimo, nakon što je poharalo Sloveniju, oko 23 sata nevrijeme je došlo i u Hrvatsku. U Zagrebu i okolici počelo je jako sijevati, a uz kišu je padala i tuča.

POGLEDAJTE UDAR GROMA U ZAGREBU:

– Jako je grmjelo i sijevalo. Grom je udario otprilike stotinu metara od nas – rekao je i drugi čitatelj.

Meteorolozi i za danas prognoziraju promjenljivo i vrlo nestabilno vrijeme uz pljuskove i grmljavinu, mjestimice i olujna nevremena, prenosi 24sata.info.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh