Region

“KĆERKA MI JE DANAS KRENULA NA NASTAVU I OVO DA ČUJE…” Tužna vijest o smrti djevojčice iz “Ribnikara” potresla sve – roditelji učenice očajni

U njegovom krvavom pohodu teško je povrijeđena djevojčica, kojoj su se ljekari do danas borili za život.

Srbija danas

Poslije 12 dana nakon masakra u OŠ “Vladislav Ribnikar”, i pored svih napora ljekara da je spasu, preminula je i ranjena djevojčica, a vest o desetoj žrtvi dodatno je stavio so na ionako sviježe rane.

– Moja kćerka je, poslije skoro dvije nedjelje od strahote koja se desila, danas prvi dan otišla na nastavu. I, sad ovo da čuje… Ne znam kako ćemo je smiriti – kaže jedan od roditelja učenice OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Podsjetimo, trećeg maja trinaestogodišnji dječak je usmrtio svojih osam školskih drugova i čovjeka iz obezbjeđenja i ranio još nekoliko djece.

U njegovom krvavom pohodu teško je povrijeđena devojčica, kojoj su se ljekari do danas borili za život, kao i još jedan dječak koji je u pucnjavi zadobio teške povrede kičme i drugih organa, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh