Region

PLANIRAO DA UBIJE DRUGARE U ŠKOLSKOM DVORIŠTU Načelnik policije otkrio monstruozan plan dječaka ubice, ODUSTAO DA SE NE BI RAZBJEŽALI

Monstruozni detalji.

Kosta K. - Kurir.rs

Krvavi plan i listu za odstrijel svojih drugara dječak (13) iz osnovne škole “Vladislav Ribnikar” kovao je više od mjesec dana, a za to vrijeme sa svojim prijateljima provodio je vrijeme, igrao se i družio kao da je sve normalno.

Dječak je, da podsjetimo, svoj krvavi pir ostvario 3. maja, kad je u školi koju je pohađao ubio osmoro svojih drugara i čuvara Dragana Vlahovića (51), a ranio njih šestoro i nastavnicu istorije T. S. (54). Međutim, prema riječima načelnika beogradske policije Veselina Milića, koji je istog dana obelodanio plan pomahnitalog dječaka i njegovu listu za odstrijel, on je htio da ih pobije još mjesec dana ranije u dvorištu škole.

Propuštena prilika

– Dječak je u policiji ispričao da je prije izvjesnog vremena planirao da nešto slično uradi i na školskom igralištu, ali je tada odustao od te ideje – rekao je načelnik Milić.

Izvor tvrdi da je dječak od prvobitne ideje odustao jer je smatrao da nije sve dobro promislio i da bi to mogla da bude “propuštena prilika”.

– Bili su na otvorenom, razmišljao je da bi se oni najvjerovatnije razbježali kad bi on potegao oružje i da ishod ne bi bio onakav kakav je želio. Zato je napravio precizan spisak sa imenima svojih drugara, a zatim i mapu kao u nekakvoj video-igrici – kaže izvor i dodaje:

– On je pratio šemu ulaza i izlaza iz škole, kao i rasporeda učionice, i po njoj krenuo da ubija, međutim, nije računao na otpor čuvara i nastavnice, kao i dežurnih učenica, koje su mu se ispriječile na putu.

Prema riječima izvora, ali i roditelja i djece koja su se družila s pomahnitalim dječakom, on se tih mjesec dana dok je kovao plan najnormalnije družio s njima, išao na rođendane, slavlja, pa čak i na ekskurziju koja je bila u aprilu, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh