Region

OPSADNO STANJE PRED KLINIKOM U KOJOJ SE NALAZI KOSTA: Upućene jezive prijetnje, odmah pojačane mjere obezbjeđenja

Klinika je morala da pojača obezbeđenje na ulazu, zbog učestalih pretnji koje dobija, jer u njoj boravi K.K. koji je počinio masakr na Vračaru.

Klinika u kojoj se nalazi Kosta dobija jezive pretnje smrću jer se u ovoj ustanovi nalazi dečak (13) koji je u sredu iz očevog pištolja ubio je osmoro dece iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” i čuvara škole, a ranio šestoro đaka i nastavnicu istorije.

Zbog učestalih pretnji koje dobija ova ustanova pojačano je obezbeđenje ispred klinike.Budući da Kosta nije napunio 14 godina, on nije krivično odgovoran i sada se nalazi na posebnom dečjem odeljenju.

Podsetimo, kako je utvrđeno, dečak je planirao masovno ubistvo mesec dana, a ono što je pregledom njegovog telefona utvrđeno ledi krv u žilama – svesno je počinio ubistvo svojih vršnjaka i čuvara škole jer je neposredno pred zločin na internetu pretraživao Krivični zakonik Srbije kako bi istražio da li deca mogu krivično da odgovaraju,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh