Region

SEBE POREDIO SA KRISTIJANOM – Mladić koji je počinio krvavi pir u Mladenovcu družio se sa poznatim zadrugarom!

Osvanulo na mrežama!

srbija danas

Nova tragedija sinoć je zadesila Srbiju. Dogodila se pucnjava u Mladenovcu u kojoj je ubijeno osmoro ljudi, među njima jedan policajac (20) i njegova sestra, a ima više ranjenih.

Mladić koji je sinoć započeo krvavi pir u Mladenovcu, sudeći po društvenim mrežama, družio se sa bivšim zadrugarom Nikolom Đorđevićem.

Na njegovom profilu mogle su se naći fotografije, snimci sa motorima, a znamo da je bivši zadrugar vatreni fan istih, pa se predpostavlja da su se tako upoznali.

Nekoliko storija nalazilo se i na Instagram profilu Nikole Đorđevića, čak i interesantan snimak na kome mladić koji je počinio ubistva pliva u bazenu i sebe naziva “Malim Kristijanom”.

Podsjetimo, monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca prvo ubio policajca i njegovu sestru i pri tome teško ranio više od dvadeset ljudi opkoljen je u naselju Šepšin poslije potjere u kojoj učestvuju jake policijske snage, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh