Region

“UVIJEK JE BRANILA BRAJANA, MOŽDA JU JE LJUBAZNOST UBILA” – Šokantne riječi Anine BLISKE PRIJATELJICE o njenom braku!

Babuškina je dodala da optužba za ubistvo dovodi do „zatvaranja“ slučaja, koji je dospio na naslovnice širom zemlje.

Nataša Babuškina, jedna od Aninih prijateljica, izrazila je olakšanje što se Brajan sada suočava sa optužbom za ubistvo. „Apsolutno olakšanje i nada u pravdu“, rekla je Nataša Babuškina za Fok Nevs Digital.

„Kada sam saznala, kao da je pola cijelog svijeta odahnulo jer bi nepoznavanje te mogućnosti ili čak ni male šanse da se Brajan privede za pravdu bila apsolutna horor priča kao i za nju i njenu djecu“, rekla je ona.

Babuškina je dodala da optužba za ubistvo dovodi do „zatvaranja“ slučaja, koji je dospio na naslovnice širom zemlje.

„Policija mora da ima neke značajne dokaze“, kao što su testovi krvi, rekla je ona. „Zvuči užasno reći da se tome nadam, ali bolje je znati istinu nego ne znati ništa. Jel tako?”

Babuškina je takođe opisala kako vjeruje da je lojalnost njene prijateljice njenom mužu možda dovela do njene smrti.

Brajan Volš optužen je za ubistvo nakon nestanka supruge Ane.

„Moj posljednji utisak o Ani je da je bila tako ljubazna i da daje dušu. Ona je uveijk, uvijek branila Brajana, davala mu šanse. Bila je skoro previše dobra da bi bila istinita. Možda ju je ta ljubaznost na neki način ubila“, rekla je Babuškina za novine.

Tri sina starosti 2, 4 i 6 godina povjerena su na čuvanje Odjeljenja za djecu i porodice.

„I dalje moramo da se zauzmemo za djecu i da se uvjerimo da su zajedno“, rekla je Babuškina. “Molim vas, držite ove momke zajedno.”

Pored Nataše oglasila se i Anina dugogišnja prijateljica i saradnica Sitntija Besera koja je na svom Fejsbuk nalogu podelila njihove zajedničke fotografije uz emotivnu poruku.

“Hvala ti što si veliki prijatelj, vođa, šef, mentor i pristalica uspjeha žena. Uvijek ću biti zahvalna što sam te upoznala na treningu liderstva u Baltimoru 2012. godine, gdje je tvoja pozitivna energija bila zarazna. Dvije godine kasnije, 2014. godine, vjerovala si u mene i dovela me u Vašington da se pridružim tvom timu kao tvoja desna ruka. Ti si me podredila da preuzmem tvoju ulogu, i zbog toga sam ti zauvijek zahvalna. Prilika koju si mi dala promijenila je putanju moje karijere i pomogla mi da postanem žena kakva sam danas. Ponovno povezivanje i susret se sa tobom prošlog bio je tako lijep. Diskusija o našem rastu, uspjehu i budućoj karijeri i ličnim planovima. Uvijek ću te pamtiti kao pokrenutu, posvećenu, ambicioznu, punu života i kao majku. Počivaj u miru moj prelijepi prijatelju. Do ponovnog viđenja”, napisala je Sintija.

Okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi u utorak nije razgovarao o tome koji dodatni dokazi su doveli do optužbe za ubistvo.

– Očekuje se da će danas u sudnici tužilaštvo izneti nove dokaze koji terete Brajana Volša za ubistvo supruge i majke njihove troje djece – navode američki mediji. Navodno, sumnja se da je raskomadao i spalio njeno tijelo.

Volš bi danas, pošto je optužen za ubistvo supruge prvi put trebalo da bude izveden pred sud – prenijeli su američki mediji i naveli da se očekuje da će on biti u sudnici u 9 sati ujutru po lokalnom vremenu.

Suprug Ane Volš je podsjetimo, tokom prvog pojavljivanja pred sudom bio optužen samo za ometanje istrage i tada je izjavio da nije kriv. Tužilac je kao ključne dokaze protiv njega tada izneo krv i polomljeni nož pronađene u podrumu porodične kuće u Kohasetu, kao i izjavu koju je dao policiji, a koja se nije podudarala sa dokazima koji su u međuvremenu otkriveni.

Riječ je o snimcima sa sigurnosnih kamera, koji su ga snimili u jednom baru kao i na deponiji u blizini kuće njegove majke, iako je on prećutao da je bio na tim mjestima. Osim toga, tvrdio je da je njegova supruga kupila avionsku kartu za 1. januar kako bi hitno odletjela na posao u Vašington, ali je tokom istrage otkriveno da je nesrećna Beograđanka za kojom se tragalo na posao trebalo da se vrati 4. januara.

– Kada se nije pojavila na poslu, poslodavci su kontaktirali policiju i prijavili nestanak, iako je Volš tvrdio da je on prijavio da njegove supruge nema i da je posljednji put video 1. januara oko 6 ujutru. Međutim, njen telefon je lociran i 2. januara u blizini kuće – otkrilo je tada tužilaštvo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh