Region

Brajan NIJE prvi prijavio Anin nestanak, opet je LAGAO: Izvještaj otkriva šta ga je NATJERALO da to učini

Na osnovu policijskog izvještaja je jasno i da su iz Anine kompanije zvali Brajana da se raspitaju o njoj.

Brajan Volš - Hayat

Brajan Volš nije prvi prijavio nestanak svoje supruge Ane, kako tvrdi, već je to učinila njena kompanija, tvrdi “Njujork Post”, koji je imao uvid u policijski izvještaj, piše Objektiv.

Naime, Brajan je, kada je uhapšen, u policiji izjavio da je Anin nestanak prijavio 4. januara u 18.35, ali ne postoji zvaničan podatak da li se i kada to desilo.

Međutim, “Njujork Post” tvrdi da je policija ranije istog dana, u prepodnevnim satima, dobila poziv od čovjeka koji se pradstavio kao šef obezbjeđenja u kompaniji “Tišman Spejer”, u kojoj je Ana zaposlena. Naime, on je od policije tražio da se raspita o Aninom zdravlju i naveo da su je u firmi posljednji put vijdeli 30. decembra.

Na osnovu policijskog izvještaja je jasno i da su iz Anine kompanije zvali Brajana da se raspitaju o njoj.

“Kompanija je kontaktirala supruga, koji tada još nije bio prijavio nestanak svoje žene”, piše u policijskom izvještaju, iz čega se jasno vidi šta je Brajana zapravo natjeralo da pozove policiju.

Brajan je tokom ispitivanja rekao da je Ana napustila njihovu kuću u bostonskom predgrađu Kohasetu u nedelju 1. januara oko 6 sati, jer je morala da otputuje u Vašington zbog hitnog slučaja na poslu.

Brajan Volš je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu nestanka svoje supruge. U njihovoj kući su pronađeni tragovi krvi, kao i oštećeni okravljeni nož, a na deponiji u Pibodiju i testera, sjekira, sredstva za čišćenje i tepih, takođe i tragovi krvi.

U Brajanovom kompjuteru je pronađeno da je na internetu pretraživao “kako se riješiti tijela žene od 50 kilograma”, a snimljen je kako kupuje sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh