Politika

Pogledajte ko je s Dodikom došao u Srebrenicu

Predsjednik RS Milorad Dodik, premijer Radovan Višković i član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović položili su danas vijence na centralni spomen-krst na bratunačkom groblju.

Nakon polaganja vijenaca, Dodik i Višković razgovaraće sa načelnikom Srebrenice Mladenom Grujičićem.

U Srebrenici će danas biti održana sjednica Vlade Republike Srpske, u prisustvu predsjednika Republike Srpske, ministara iz Srpske u Savjetu ministara, kao i načelnika i gradonačelnika lokalnih zajednica sa područja Birča i Podrinja.

Specijalne jedinice MUP-a RS raspoređuju se u blizini Srednjoškolskog centra u Srebrenici.

First thing jutros: policijski punkt, kombi pun žandarmerije, 300 metara od kuće. Moja kuća je nekih 15 kilometara od Srebrenice gdje će se danas održavati sjednica Vlade RS. Barem jedan oklopni transporter na putu Srebrenica-Potočari, Despoti, sve sile što imaju su danas dovukli ovdje. Mi sad, kao, treba da se prepadnemo“, napisao je direktor MC Srebrenica Emir Suljagić, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh