Crna hronika

PLAKALA JE I LEŽALA NA PUTU: Danka je bila živa! Udario je kolima pa golim rukama ZADAVIO

Djevojčica Danka Ilić je bila živa nakon što su je dvojica radnika udarila automobilom, a onda je jedan od njih izašao iz kola i golim rukama udavio dete.

djevojcica, nestanak - novi

Devojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon što su je dvojica radnika udarila automobilom, prve su informacije iz istrage.Njeno telo još nije pronađeno, a policija je na deponiji na Starom banjskom putu gde je devojčica udarena kolima,piše Srbijadanas

Kako se sumnja, jedan od osumnjičenih je nakon nesreće izašao iz kola i golim rukama udavio dete.Telo ubijene Danke Ilić još nije pronađeno, tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije tela.

Inače, za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su S.J. iz sela Luka i D.D. iz sela Zlot.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh