Crna hronika

Ženi bušilicom izbušio glavu: Ovo je mogući motiv svirepog ubistva

Nikola je navodno prije nekoliko dana potvrdio svoje sumnje, pa je riješio da to riješi sa suprugom

Svirepo ubistvo iz Novog Sada, kada je Nikola T. bušilicom izbušio glavu svojoj supruzi Gordani, šokiralo je Srbiju, ali i cijeli region.

Sada su se pojavile informacije o mogućem motivu. Naime, kako saznaje “Telegraf.rs” iz dobro obaviještenog izvora, mogući motiv užasnog zločina u Novom Sadu je ljubomora.Nikola je već neko vrijeme sumnjao da ga supruga vara, a jedan od poznanika rekao je da je u posljednje vrijeme bio jako gotovo bolesno ljubomoran.

Kako saznaje “Telegraf” od njegovog izvora on je ženu posljednjih nekoliko dana pratio, a navodno je koristio iz uređaje za prisluškivanje i tajno je fotografisao suprugu dok je pratio.

– Ona je voljela da izlazi i da se druži, a Nikola je posumnjao da ga vara i postao je posesivan – rekao je poznanik.Nikola je navodno prije nekoliko dana potvrdio svoje sumnje, pa je riješio da to riješi sa suprugom, ali za sada nikome nije jasno kako je situacija krenula po zlu, i da li on planirao ubistvo ili se ono desilo na mah,piše Avaz

Podsjetimo, nakon što je ubio ženu, pokušao je izvršiti samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta, tako što je sebi vezao lance i betonski blok za tijelo, ali je preživio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh