Crna hronika

Izgorio automobil na autoputu kod Kaknja, ogrome gužve

Jedan putnički automobil zapalio se na autocesti A1 na putu između Sarajeva i Kaknja. Automobil je, kako se vidi na fotografijama koje nam je poslao naš čitatelj, u potpunosti izgorio.

Najvjerovatnije se radi o samozapaljenju, a ovom prilikom, kako saznajemo, nije bilo povrijeđenih osoba. Iz Policijske uprave u Kaknju samo su nam mogli potvrditi da je automobil izgorio, te poručili kako nisu ovlašteni davati više informacija.

Automobil se nalazi u zaustavnoj traci u smjeru koji vodi iz Sarajeva ka Kaknju i dalje prema Zenici. Ipak, jedna traka autoputa je na tom mjestu zatvorena što je stvorilo ogromne guževa na autoputu.

U momentu gašenja požara saobraćaj je bio i potpuno obustavljen, a u suprotnom smjeru saobraćalo se usporeno, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh