Crna hronika

KOMŠINICA UBIJENE NIZAME OTVORILA DUŠU: Otkrila nepoznate detalje o životu nesretne žene sa MONSTRUMOM

Nizama Hećimović napustila je kuću u kojoj je živjela sa nevjenčanim suprugom Nerminom Sulejmanovićem samo osam dana prije stravičnog zločina koji je potresao ne samo Gradačac, već i cijeli region. Njene komšije opisuju Nizamu kao lepu i ljubaznu, ali i povučenu i usamljenu ženu.

Nizama Hećimović - hayat

“Izlazila je sa ćerkom u dvorište i na ulicu i kao da je samo čekala da neko dođe i razgovara sa njom. Uvijek se javljala, pričali smo, ali nismo ulazili u dublje razgovore. ćerka je često odlazila kući da čuva dijete. Nismo videli da joj neko dolazi osim sestre i ređe majke“, rekla je za Telegraf.rs Nizamina komšinica.

” Nermin često nije bio tu. Dolazio je autom i ubrzo opet negdje otišao. Nikada nismo čuli tuču ili galamu iz kuće, a Nizama se nikada nije žalila na svog muža. Samo su oni znali šta se dešava u njihovoj kući”, dodaje ona.

Ona ističe da se po gradu pričalo da je Nermin problematičan, kao i da je u zatvoru , ali da je uvijek bio fin prema njenoj porodici i javljao se kada bi ih sreo.

“Ne znamo koliko je puta bio u zatvoru, niti koliko dugo. Kad god bi otišao u zatvor, majka bi mu rekla da je negdje otputovao, pa smo tek kasnije saznali da je bio u zatvoru. loš odnos sa ocem, ali i on im je dolazio u posetu kada se dete rodilo. Mislio je da će ga roditeljstvo promeniti na bolje”, kaže on.

Sjeća se koliko je Nermin bio sretan kada je dobio kćerku i zato nije mogla vjerovati šta se dogodilo prije dvije sedmice.

“Kada se sve desilo, bio sam na poslu. Ćerka mi je poslala snimak. Rekao sam joj da to nije Nizama, a ona me je uvjerila da jeste. Usta su joj bila krvava i sva plava. Nisam vjerovala da je. jer je Nizama bila plava, a kosa joj je bila potpuno crvena na snimku”, dodaje.

Kaže da se ranije plašila da izlazi noću jer nema ljudi u okolnim kućama, ali je strah od onoga što se desilo samo pojačao.

Podsjetimo, 11. avgusta Gradačac je potresao zločin koji se ne pamti : Nermin Sulejmanović je oduzeo život nevjenčanoj supruzi Nizami Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, te povrijedio tri osobe.

Nakon što je ubio partnera, Nermin je otišao u grad gdje je ubio Denisa i Džingisa Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u svađi.

Sulejmanović je na kraju izvršio samoubistvo , a pitanje je gdje i kada će biti sahranjen, jer njegovo tijelo niko ne želi, pa ni njegova porodica. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh