Crna hronika

Ovim se autom Mevludin dovezao ispred Tahirine kuće: Onda je uzeo pištolj i ubio nju, pa sebe

Stravičan zločin desio se sinoć u Podgajevima kod Živinica kada je Mevludin Aljić (1965) usmrtio nevjenčanu suprugu Tahiru Čamdžić (1971), a nakon toga počinio samoubistvo.

Ovim se autom Mevludin dovezao ispred Tahirine kuće - avaz.ba

Reporter „Dnevnog avaza“ je posjetio mjesto zločina, a u neposrednoj blizini kuće gdje se nalazila Tahira Čamdžić je automobil kojim se Mevludin Aljić dovezao na mjesto zločina.

Riječ je o automobilu marke Passat, a kako se može uočiti u njemu se nalazi otvoreno pivo i ladica u kojoj se najvjerovatnije nalazio pištolj.

Kako je ranije objavio portal „Avaza“ motiv ovog svirepog djela je ljubomora.

Nevjenčana supruga je sinoć došla iz Njemačke, gdje je bila na svadbi kćerke. Nakon povratka iz Njemačke prvo je došlo do svađe, a potom je Mevludin Aljić uzeo pištolj te usmrtio suprugu, a onda počinio i samoubistvo. Utvrđeno je da ranije nije bilo prijava za nasilje u porodici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh