Crna hronika

Muškarac se utopio u Tesliću

Muškarac V.V. iz Teslića utopio se juče u koritu rijeke Velika Usora na području gradske plaže u ovoj lokalnoj zajednici.

Utapanje - bistrobih.ba

Policiji iz Teslića je juče prijavljeno da se na području gradske plaže u ovoj lokalnoj zajednici, odnosno da se u koritu rijeke Velika Usora utopio muškarac, pišu Nezavisne.

U saopštenju Policijske uprave Doboj se navodi da je ovo prijavljeno oko 13.50 časova.

“Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su na licu mjesta zatekli pripadnike Službe hitne pomoći Doma zdravlja Teslić te utvrdili da se radi o licu inicijala V.V. iz Teslića, čija je smrt konstatovana u prostorijama navedenog Doma zdravlja”, piše u saopštenju.

Dodali su da su Policijski službenici Policijske stanice Teslić izvršili uviđaj lica mjesta pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

“Tijelo smrtno stradalog lica je prevezeno u prostorije Gradskog groblja u Banjaluci, gdje će biti izvršena obdukcija”, rekli su iz PU Doboj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh