Crna hronika

Udes kod Prijedora: Vatrogasci iz audija izvlačili vozača

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka u Svalama kod Prijedora lakše je povrijeđena M.D. iz Novog Grada, a kolika je bila silina udara najbolje pokazuje to što su nju iz vozila morali da izvlače vatrogasci.

udes kod Prijedora - infoprijedor

Udes se dogodio juče oko 17.30 časova kada je došlo do sudara audija za čijim je upravljačem bila M.D. i kombi fiat kojeg je vozio N.S. iz Gračanice.

Kako navode lokalni mediji prilikom sudara M.D. je ostala zaglavljena u vozilo pa je ekipa hitne pomoći pozvala vatrogasnu službu da im pomognu da dođu do povrijeđene.

“Pet vatrogasaca Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor su veoma brzo izvukli povrijeđenu koja je kolima hitne pomoći prebačena u prijedorsku bolnicu”, navode mediji.

Dok je trajao uviđaj saobraćaj se odvijao usporeno jednom kolovoznom trako. Na automobilima je pričinjena veća materijalna šteta, a nakon policijskog uviđaja bit će poznate okolnosti koje su dovele do ove nezgode. prenose nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh