BiH

U Mostaru i Stocu danas 38 stepeni

U Bosni i Hercegovini danas je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Ponegdje u Bosni su zabilježeni lokalni pljuskovi.

Turisti - Fena

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 18; Ivan-sedlo 28; Bihać, Sokolac, Srebrenica 30; Livno, Prijedor, Sanski Most 31; Banja Luka, Doboj, Gradačac, Tuzla, Zvornik 32; Bijeljina, Sarajevo 33; Široki Brijeg, Trebinje, Zenica 35; Neum 37; Mostar i Stolac 38 stepeni.

Sutra se u jutarnjim satima u sjevernim, sjeveroistočnim i centralnim područjima Bosne očekuje jače grmljavinsko nevrijeme praćeno intenzivnijim padavinama, jakim udarima vjetra, lokalno i gradom. U ostatku zemlje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne širom Bosne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren u zapadnim područjima Bosne i u Hercegovini jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 27, a dnevna od 27 do 33, na jugu do 37 stepeni.

U Sarajevu će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom poslijepodneva su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 19, a dnevna oko 32 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, piše FENA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh