BiH

Sportsko udruženje Mahala: rezime ramazanskih aktivnosti

Naše Udruženje je, kao i prethodnih godina, tokom mjeseca ramazana organizovalo i uspješno realizovalo brojne humanitarne akcije za socijalno ugrožene porodice, ali i za postače sa područja Donje Mahale.

Sportsko udruženje Mahala - pr / haber.ba

Za mjesec ramazan 2023godine, Udruženje je uspješno realizovalo podjelu:

  • 145 Iftara za cijeli Ramazan za petočlanu familiju Nedžad Selman.
  • 341 na području Donje Mahale i drugih naselja
  • Ukupno Iftara 486
  • 975 somuna
  • 40 prehrambenih paketa

Ovom prilikom, iskreno se zahvaljujemo Jadran Jelin, njegovoj familiji H.O. “Izvor Pomoći”, Pomozi.ba, Ro Merhamet Mostar, Nedžad Selman i njegovoj supruzi, Demir Peco, Alen Husnić Admira Klarić, Azer Badžak, M Cemal Cema, Adnan Ado Husić, Emil Husić, Haris Kucuković, Olja Muśić, Dalida Demirović, Vidović Petar, Slađana Serdarević, Hadži Krasnići, Humanitarno Udruženje za pomoć i edukaciju Naše je samo što damo, Nino Hadžajlić i Beba Danović,

Predsjednik našeg Udruženja, Armin Jelin, je istakao da je ponosan na cjelokupnu organizaciju, pripremu i realizaciju aktivnosti u mjesecu ramazanu, a najavio je i nastavak aktivnog rada i u narednom periodu.

Sportsko udruženje “Mahala” će i dalje nastaviti sa svojim planiranim aktivnostima i akcijama u ovoj godini, a već je u toku organizacija za Marš mira “Mostar -Žepa-Srebrenica-Potočari”, koja je najzahtjevnija akcija, te se nadamo da će biti uspješno realizovana, kao i prethodnih godina.

Nikad poraz, samo lekcija!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh