Vijesti

Unijeta ključna informacija iz spoljnog svijeta koja mijenja tok rijalitija

Prekršeno strigo pravilo Velikog šefa.

Maja Marinković - screenshot

Posle baraža koji se održao sinoć, četiri starih učesnika “Elite” koji su izglasani dobili su još jednu šansu. To su Vanja Živić, Boža Džons, Pablo Milevski i Slađa Lazić Bošković.

Oni su ušetali u Belu kuću, a mnogim takmičarima popadale su vilice kada su ugledali baš njih četvoro na vratima Bele kuće, jer niko nije mogao ni da pretpostavi da će se toliko bivših učesnika vratiti u rijaliti.Veliki šef je izabrao specijalnu muziku kako bi dodatno ulepšao ulazak ovih učesnika, a novinar Darko Tanasijević im je na samom početku emisije otkrio da su ih oni brutalno komentarisali u studiju, kao i po napuštanju rijalitija i da će tek sada saznati njihovo pravo mišljenje.

Slađa Bošković je odmah prekršila strogo pravilo Velikog šefa, pa je Maji Marinković i Stanislavu Krofaku Panteri prenela informaciju iz spoljnog sveta:Ej, pozdravljaju vas… Znaš koliko vas vole, niste svesni – prenela je Slađa.

– Stvarno? Vidiš… – presrećna je bila Maja.

Maja Marinković i Stanislav Krofak nisu mogli da sakriju sreću zbog ovih vesti iz spoljnog sveta, a Marinkovićeva je zaključila da ih čeka sjajna zajednička budućnost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh