Vijesti

Vulić odgovorila Bećiroviću: Očigledno je željan pažnje, preporučujem da postane tiktoker

Šefica Kluba zastupnika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić osvrnuala se na izjave Denisa Bećirovića o državnoj imovini te je poručila kako se član Predsjedništva treba uozbiljiti.

Naglasila je kako je očigledno da je Bećirović željan pažnje javnosti.

“Očigledno je željan pažnje javnosti koju svojim radom ne može da ima, Bećirović je odlučio da kupi stativ i kameru pa da se snima u kabinetu. Preporučujem da postane tiktoker, mada nikome nije interesantan, ali kada se već snima, bar da to ne radi džaba”, rekla je Bećirović.

Poručila je i kako je očigledno da je Bećirović zaljubljen u lik i djelo Milorada Dodika.

“Preporučujem mu da pročita Dejtonski sporazum i nauči da tamo piše kako imovina pripada entitetima. To što, u političkom smislu, Bećirović pokušava da raspakuje upravo je odlika njegove nezrelosti i poslušnosti svojima mentorima”, poručila je Vulić.

Podsjetimo, Bećirović je rekao kako laži i obmane o državnoj imovini više neće prolaziti.

“Zato ću istaknuti tri neoborive činjenice. Prvo, Ustav Bosne i Hercegovine jasno je riješio temeljnu dilemu. Bosna i Hercegovina je država, RS je entitet u državi. Državna imovina pripada državi, jednako kao što pripada i svakoj drugoj državi na svijetu. Ne postoji država bez državne imovine”, kazao je Bećirović.

pixel


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh