Region

Baka skočila s unukom u rijeku, bebu uspjeli izvući

U Podgorici se danas dogodila nezapamćena tragedija kada je žena sa dječakom skočila u Moraču, rečeno je CdM-u iz policije.

Baka skočila s unukom u rijeku, bebu uspjeli izvući - pobjeda.me

Kako je portalu Pobjeda nezvanično saopšteno iz policije, starija ženska osoba je sa bebom sa stijena upala u Moraču, a sumnja se na samoubistvo..

“Ona je preminula, a dijete daje znakove života”, kazali su iz policije.

Pobjeda je objavila da su radnici gradskog preduzeća Zelenilo Alfi Ibrahimović i Almir Mujak izvukli i spasili bebu iz Morače u Podgorici. Ibrahimović i Mujak obavljali su redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta kada su ugledali da je beba upala u hladnu rijeku. Brzom reakcijom uspjeli su da izvuku dijete na obalu.

Dijete je bilo bez svijesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta, uspio je da dječaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život.

Hitna pomoć je prevezla dječaka u bolnicu.

Istraga je u toku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh