Tenis

Goran Ivanišević: Upravo sam dobio otkaz pred 15 hiljada ljudi. Očito, više mu ne trebam

“Očito mu ja više ne trebam. Upravo sam dobio otkaz pred 15.000 ljudi. Imam već avionsku kartu, u 10.45 je Emiratesov let…”, kroz smijeh je dodao Ivanišević.

Goran Ivanišević - screenshot

Ususret Australian Openu u Melburnu je odigran humanitarni meč Novaka Đokovića i Nicka Kyrgiosa. Što zbog deveterostrukog pobjednika australskog Grand Slama, a koji je prošle godine bio deportiran u sagi s nevakcinisanjem protiv Covida-19 i vizom, Rod Laver Arena bila je puna do posljednjeg mjesta. A sve je do suza nasmijao Goran Ivanišević, piše Raport.

Štaviše, 15.000 ulaznica po cijeni od 20 dolara prodano je za samo 58 minuta od puštanja u prodaju.

Kako je to bila ekshibicija, a ne pravi meč, onda su se Kyrgios i Đoković potrudili da ponude show na terenu. Tako je u jednom trenutku Novak potražio savjet iz publike kako odigrati sljedeći poen, a kada ga je osvojio došao se zahvaliti neznanom gledatelju.

U show se sjajno uklopio i Goran Ivanišević, Đokovićev trener, koji je nešto kasnije u svom stilu dodao:

“Očito mu ja više ne trebam. Upravo sam dobio otkaz pred 15.000 ljudi. Imam već avionsku kartu, u 10.45 je Emiratesov let…”, kroz smijeh je dodao Ivanišević.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh