Ostali sportovi

Lana Pudar ipak nastupa u finalu na 100 metara delfin

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar ipak će nastupati u finalu Evropskog prvenstva u malim bazenima u utrci na 100 metara delfin.

Kako su naveli iz Klub vodenih sportova Orka da su od strane glavnog delegata evropskog prvenstva obaviješteni da je došlo do jedne odjave nastupa u finalu, te da će Lana Pudar kao prva rezerva nastupiti u večerašnjem finalu discipline 100m delfinUpravo smo od glavnog delegata evropskog prvenstva obavješteni da je došlo do jedne odjave nastupa u finalu, te da će naša Lana Pudar kao prva rezerva nastupiti u večerašnjem finalu discipline 100m delfin koje je na programu u 17:13h, naveli su oni.

– Ponekad je u sportu kao i u životu potrebno imati i malo sreće. Ako je iko tu sreću zaslužio, onda je to naša Lana, poručili su.

Podsjetimo, Lana Pudar je u jučerašnjem polufinalu imala vrijeme 57.44, što nažalost nije bio dovoljno da se direktno plasira u finale. Lanu je od plasmana dijelila svega stotinka. U konačnom poretku nakon polufinala, Pudar je zauzela 9. mjesto,pišu Vijesti

Finalna utrka je na rasporedu u subotu od 17:13 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh