Ostali sportovi

Prijave za 3. Stolački cener su otvorene

Treći put zaredom Stolac će biti domaćin najboljim trkačima iz BiH i regije u maju 2023. godine na, sada već prepoznatljivom i brendiranom Stolačkom ceneru.

Stolački cener - gb3timing.com

Iz Organizacionog odbora preliminarno najavljuju iskorak u organizaciji i samim tim što će se trka održati u kasnom poslijepodnevnom terminu je jedna od novosti vezanih za Stolački Cener.

Dakle, 20.maja 2023. godine ponovo ćemo uživati u prazniku ovog masovnog i sve popularnijeg sporta koji svakim danom ima sve veći broj onih koji počinju trčati.

Udruženje građana “Kreni naprijed” je organizator, a sama utrka će se odvijati kroz najljepše dijelove ovog grada! Osim glavnog izazova, stazi dugoj 10 kilometara, bit će održana utrka od 5 km, ali i dječija utrka!

Pored pozitivnog uticaja na zdravlje, što motivira brojne rekreativce, mnoge će u Stolac privući ljepota gradića i toplo hercegovačko sunce! Mak Dizdar, stećci, mediteranska klima, dobro druženje i Stolac iz drugačijeg ugla! piše “Gb3timing“.

Prijave za 3. Stolački cener su otvorene

>> Link: 3. Stolački cener

Rok za prijave i uplate je 10.05.2023.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh